Iarna este anotimpul in care ne vine foarte greu sa ne ridicam dimineata din pat –acolo unde este cald si bine, sa ne pregatim si sa iesim afara, unde frigul nu arata pic de mila. Ajungem la masina si in cazul in care tocmai a dat o zapada, trebuie s-o deszapezim, iar dupa tot acest efort, induram frigul si in masina pana se incalzeste.

Deoarece o masina trebuie sa fie un mijloc de transport comod si sa prezinte un mediu relaxant, s-au inventat scaunele incalzite, iar pentru cele care nu au aceasta dotare, husa cu incalzire este solutia. Nu mai trebuie sa induri frigul dimineata in drum spre munca. Suna bine nu?

Ei bine, putem spune ca pentru a ne pregati de iarna, pe langa lucrurile uzuale precum racleta, lichid de parbriz, spray anti-inghet, lopata si altele, un element important incepe sa il reprezinte si husa cu incalzire pentru scaune. Acestea sunt concepute special pentru a se potrivi oricarui tip de masina, insa ar trebui sa te asiguri ca dimensiunile si sistemul de prindere corespund scaunelor masinii tale.

Acest accesoriu a creat dependenta in randul soferilor, deoarece confortul oferit de aceasta este cu mult peste suma investita. Cu siguranta, husa cu incalzire este utila doar pentru masinile care nu au in dotare scaunele cu incalzire. Chiar daca sistemul de incalzire al masinii functioneaza foarte bine, aceasta husa este mai mult decat binevenita.

Functia acestor huse este cea de incalzire, insa sunt huse care au mai multe functii decat aceasta. Printre cele mai intalnite se regaseste functia de masaj.

Husa de incalzire si masaj Cartech este o husa care imbina doua functii importante si apreciate de catre soferi: incalzirea si masajul. In unele cazuri, ea poate reduce durerile lombare si ofera soferului o senzatie placuta si relaxanta. Alimentarea acesteia se face de la priza pentru bricheta a masinii (12V). Husa urmeaza linia anatomica a corpului si ofera suport pentru zona lombara, sporind confortul si asigurandu-se ca pozitia corpului in masina sa nu fie incomoda.

Ea se incalzeste foarte repede si are temperatura reglabila: HI (temperatura inalta) si LO (temperatura scazuta), in functie de preferintele soferului.

A doua functie este cea de masaj, asa cum am precizat anterior. Husa are incorporate inauntru, trei motorase puternice vibrante, care au rolul de a masa partea lombara si umerii, asigurand confort sporit in timpul sofatului.

Acum, cand sunteti blocat in trafic puteti sa va consolati –macar va este cald si aveti masaj. :)

 

Puteti urmari AICI o testare de produs facuta pe husa de la Cartech Drive’N Relax, husa care are cele doua functii –incalzire si masaj.