Cum facem diferenta intre o husa cu incalzire scaun auto de calitate si o husa lowcost? De multe ori ne intrebam daca produsul pe care urmeaza sa-l achizitionam este de calitate sau nu. Daca ni l-au recomandat cunostintele, atunci mergem pe mana lor, cum se spune si il achizitionam fara sa ne gandim la urmari, deoarece a fost deja testat de cineva inaintea noastra, care a avut o experienta placuta cu produsul.

Calitatea produsului este redata de anumite caracteristici pe care consumatorii le apreciaza diferit. Asa cum am spus intr-un articol anterior, calitatea este standardizata, insa fiecare apreciaza calitatea intr-un mod diferit.

O husa de calitate cu incalzire pentru cineva poate insemna incalzire puternica sau confort sporit, pe cand altcineva se poate astepta ca acea husa sa reziste in timp si sa nu se defecteze dupa o scurta perioada de folosire.

Sa faci diferenta intre husa Cartech Drive’N Relax si o husa low cost este simplu. De ce? Mai jos sunt cateva deosebiri prin care iti poti da seama ca husa cu incalzire auto Cartech este una de calitate.

1. Rezista in timp

Multe review-uri fac referire la rezistenta husei Cartech. Faptul ca aceasta are o durata de viata mare, ofera un avantaj substantial, care se concretizeaza prin eficienta cheltuielilor. O husa low cost nu poate fi considerata eficienta in privinta cheltuielilor, fiindca se strica mult mai repede si trebuie inlocuita cu alta, ceea ce presupune cheltuieli suplimentare.

Multi clienti sustin ca daca achizitioneaza un produs mai scump, dar de calitate, care sa aiba o durata de viata mai mare, ies mai castigati decat daca achizitioneaza un produs ieftin, pe care trebuie sa-l schimbe dupa o perioada scurta de timp.

2. Functia de masaj

Si husele low cost pot avea functie de masaj, insa, se intampla ca motorasele care ofera masajul sa se blocheze de la greutatea care le preseaza constant. In cazul husei electrice de la Cartech, acest lucru nu se intampla, deoarece sunt special concepute pentru a rezista la greutate si la presiune. Ele nu deranjeaza in timpul condusului si sunt independente de incalzire, astfel ca pot fi oprite in orice moment, fara ca incalzirea sa fie oprita.

3. Trepte de incalzire

Poate parea un lucru banal, insa la majoritatea huselor low cost, aceasta optiune, de fapt nu este o optiune.

Toti oameni sunt diferiti, unii suporta caldura mai mult, altii mai putin, astfel ca optiunea aceasta este un must-have pentru toate husele de calitate, incluzand husa cu incalzire scaun Cartech Drive’N Relax. Temperatura poate fi reglata foarte usor la husa Cartech, oferind atata caldura cat doriti.

4. Confort sporit

Multi consumatori se plang ca husele de calitate inferioara sunt incomode. Ele nu respecta linia coloanei, acest lucru putand genera dureri de spate sau de sezut.

Husa Cartech este conceputa astfel incat sa respecte pozitia corecta a corpului, fara sa creeze dureri de spate sau sezut. De altfel, corecteaza pozitia intr-o maniera confortabila si nu incomodeaza in nici un fel condusul, urmarind linia anatomica a corpului.

 

Clientii care au achizitionat husa incalzita cu masaj de la Cartech, s-au declarat multumiti si de rezistenta materialului. Alte huse se deterioreaza dupa o perioada de folosire, ori de la frecare, ori de la greutate, insa materialul din care este facuta husa Cartech Drive’N Relax este unul rezistent si a fost testat, trecand testul cu brio.

Daca iti doresti o husa cu incalzire si masaj pentru masina ta, acorda-i o sansa celei de la Cartech. Te vei incalzi rapid iarna, iar vara te poti bucura de masaj la volan.

 Vom reveni cu un video, pentru o comparatie concreta intre husa Cartech si husa low-cost. Stati aproape de noi pentru a afla mai multe detalii!