Fie ca esti sofer incepator sau experimentat, o camera de mers inapoi este binevenita in multe situatii. Comoditatea si usurinta in a evita diferitele obstacole din parcare este din ce in ce mai apreciata de consumatori, astfel ca cererea pentru aceste produse a crescut. Acum, majoritatea soferilor au cel putin un modul de mers inapoi montat pe masina lor.

Cand vine vorba de camera de mers inapoi, vrem sa o achizitionam pe cea mai buna. Si ne intrebam daca se potriveste pe masina pe care o detinem, daca intra apa, cat de rezistenta este sau cat de usor se monteaza. In principiu, o camera de marsarier buna se recunoaste printr-o calitate si o claritate buna a imaginii, durata de viata si per total, prin raportul calitate-pret.

Camerele pot avea infrarosu, ceea ce ajuta pe timp de noapte, insa, chiar daca nu optezi pentru o camera infrarosu, lumina de la marsarier este suficienta pentru a ilumina spatele masinii, astfel incat sa iti ofere luminozitatea de care ai nevoie.

Ceea ce difera foarte mult, in functie de preferintele soferilor si in functie de pozitionarea pe masina, este tipul de prindere pe care il are camera. Dintre camerele pe care noi le comercializam, se disting tipul de prindere pe surub, cel cu gaurire, infiletare sau montare simpla. Majoritatea clientilor nostri opteaza pentru gaurirea barii cu freza inclusa in pachet, insa exista camere care se monteaza mai usor.

Pentru a raspunde la intrebarea: care este cea mai buna camera marsarier, ne-am permis sa facem un top 5 al celor mai apreciate camere de mers inapoi comercializate de noi. Astfel ca, dorim sa facem cateva mentiuni inainte. Din punct de vedere al calitatii si claritatii imaginii, toate camerele sunt la fel. Difera tipul de prindere, prezenta sistemului infrarosu (unde este cazul) si gradul de dificultate al montajului.

1. Camera marsarier Cartech LAB701

Ce este extraordinar la aceasta camera este faptul ca se monteaza extrem de simplu. Fiind o camera cu suport de numar, tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti suportul de numar cu cel al camerei. Camera este incorporata si bine protejata, astfel ca nu trebuie sa iti faci probleme la spalatorie sau pe vreme nefavorabila. Aceasta camera este foarte apreciata din punct de vedere al rezistentei si al usurintei montajului.

Exista si optiunea cu infrarosu la acest tip de camera.

2. Camera marsarier Cartech LAB606

Aceasta camera este construita astfel incat sa nu permita apei sa patrunda prin nici o parte a acesteia. Este protejata si se monteaza prin infiletare. Are un unghi de filmare inclinat, ceea ce ii permite sa fie montata deasupra suportului de numar, cat si in bara. Camera nu are infrarosu. Materialul din care este confectionata este metal care nu interfereaza cu circuitele camerei sau a masinii.

3. Camera marsarier Cartech LAB501

La fel ca LAB606, camera are un unghi de filmare inclinat si nu are infrarosu. Tipul de prindere este pe surub. Se afla pe locul trei, deoarece materialul din care este confectionata este plastic, nefiind foarte rezistent la socuri mecanice. Este apreciata in ceea ce priveste rezistenta la conditiile nefavorabile de vreme.

4. Camera marsarier Cartech LAB2831

LAB2831 este o camera marsarier de dimensiuni mai mari, iar alegerea acesteia este conditionata atat de spatiul existent, cat si de gusturile consumatorului. Camera se monteaza in bara din spate, dupa ce aceasta s-a gaurit cu freza inclusa in pachet. Unghiul de filmare este drept, iar camera dispune de optiunea infrarosu. Este apreciata, deoarece este o camera cu cele mai mici dimensiuni care dispune de infrarosu si se potriveste tuturor autoturismelor, fiind universala.

5. Camera marsarier Cartech LAB1830

Singurul motiv pentru care aceasta camera este pe locul 5 este faptul ca nu are infrarosu. Chiar daca vizibilitatea acesteia este foarte buna, consumatorii prefera functia infrarosu din diverse motive. Asa cum am specificat la inceput, becul marsarier face destula lumina pentru a spori vizibilitatea.

Si aceasta camera necesita gaurirea barii din spate, dar are dimensiuni mai mici decat LAB2831, ceea ce avantajeaza multi soferi.

Top-ul acesta a fost creat in functie de preferintele clientilor nostri si in functie de review-urile pe care le-am primit de-a lungul timpului. Speram ca te-a ajutat sa-ti faci o idee despre ce ar trebui sa urmaresti atunci cand achizitionezi o camera marsarier.

Fie ca iti doresti o camera cu tip de prindere pe surub, fie prin infiletare ori cu infrarosu, la noi le gasesti pe toate. Nu uita sa arunci un ochi si peste celelalte modele si te asteptam cu un review despre camerele marsarier Cartech.