Intr-un articol anterior am prezentat Husa cu incalzire si masaj Cartech Drive’N Relax. Astazi am dori sa bifam pe lista, concret, si avantajele acesteia. De ce este aceasta husa mai buna decat cele low-cost? Si ce o face sa fie diferita?

Husa are avantaje multiple, pe langa cel de incalzire pe care il are orice husa de incalzire, pentru ca pana la urma, aceasta este functia principala care defineste produsul. Husa Cartech Drive’N Relax se diferentiaza de celelalte huse cu incalzire de pe piata prin faptul ca are si alte functii si este conceputa special pentru a se potrivi oricui.

1. Nivel reglabil de incalzire

Ceea ce este foarte important in conceperea unei astfel de huse, este faptul ca trebuie luat in considerare ca fiecare om este diferit si cel mai probabil, suporta altfel caldura. Unii vor mai cald, altii moderat si asa mai departe.

Astfel ca, Husa cu incalzire si masaj Cartech Drive’N Relax este conceputa pentru a multumi orice utilizator. Nivelul de incalzire poate fi reglat foarte usor din telecomanda.

 

2. Incalzire rapida

Fata de alte huse cu incalzire de pe piata, Husa Cartech Drive’N Relax se incalzeste intr-un timp foarte scurt, aproximativ 30 de secunde. Nu trebuie sa asteptati un timp indelungat pentru a se incalzi, deoarece isi face treaba excelent, fara a suprasolicita priza de 12V a masinii.

 

3. Functia de masaj

Asa cum am precizat si in articolul anterior si dupa cum scoate in evidenta si numele produsului, husa Cartech Drive’N Relax are si functia de masaj, astfel ca puteti sa va relaxati atunci cand sunteti in trafic. Masajul este dat de cele trei motorase care vibreaza in functie de nivelul selectat. Exact ca si functia de incalzire, functia de masaj este conceputa in functie de preferintele fiecaruia. Nivelul vibratiilor pot fi reglate din telecomanda.

4. Confortabilitate

Husele cu incalzire low-cost sunt de obicei inconfortabile si nu sunt create pentru a se potrivi oricarui tip de corp. Husa Cartech, odata prinsa de scaunul masinii, sta fixata si nu afecteaza negativ condusul. Se potriveste oricui, deoarece nu are zone tari care sa ingradeasca miscarea si nu este creata pentru un anumit tip de corp, asa cum se intampla la alte huse de pe piata.

Husa urmareste linia anatomica a corpului si confera o pozitie corecta si in acelasi timp relaxanta.

Pe langa acestea, husa se potriveste pe orice tip de masina, ea fiind universala, insa este recomandat sa comparati dimensiunile acesteia cu dimensiunile scaunului masinii dvs. inainte de achizitie.

 

5. Pliabilitate

Nu in ultimul rand, usurinta in manipulare si depozitare. Husele cu incalzire sunt folosite pe perioada iernii, iar vara nu-si mai au folosinta, ceea ce este de inteles. Nimeni nu vrea mai multa caldura decat primeste vara.

Husa de la Cartech, avand si functia de masaj, poate fi folosita si pe perioada verii exclusiv pentru aceasta functie. Pentru a folosi functia de masaj, functia de incalzire nu trebuie sa fie neaparat pornita, astfel ca va puteti bucura de masaj atunci cand dati drumu la aer conditionat.

Daca totusi nu doriti sa o folositi, ea se pliaza extrem de simplu si poate fi depozitata in locuri mici, fara a se deteriora.

 

Dupa cum am spus, husa are o multitudine de avantaje, insa acestea sunt cele mai importante. Aceste avantaje nu numai ca sunt importante, ci si ajuta in diferentia o husa de calitate de una low-cost.