Lupe Bi-Xenon Mini D2S 3" Inch Premium

Lupe Bi-Xenon Mini D2S 3" Inch Premium

XL005
Suntop
Ornamente
327,23 LEI
cu TVA
Cantitate
In stoc

Lupe Bi-xenon (bifazice) Mini D2s 3" inch

Acest model de lupe D2S , este o alternativa excelenta pentru a monta lupe bifazice pe masina dumneavoastra. Se potrivesc perfect pentru farul D2S. Corpul este metalic in totalitate iar lentila este din sticla. Calitatea acestora este foarte buna. Lumina v-a fii dispersata perfect. Acestea va ofera o lumina care depaseste unele modele de lupe OEM. Recomandarea noastra este ca pe aceste lupe sa montati doar kit-uri de xenon premium, sau originale.
Lupele bi-xenon (bifazice) sunt foarte recomandate pentru a fi montate pe masinile care vin fara lupe din fabrica, sau chiar si pe masinile ale caror lupe originale sau ars. Se recomanda mai ales daca folositi un kit xenon pe un far fara lupa ,sau doriti sa montati unul. Avand aceste lupe lumina v-a fii dispersata doar pe suprafata de rulare, fara a mai orbii alti participanti la trafic. Automat daca toata lumina este dispersata pe asfalt, nu o sa mai pierdeti lumina, iar vederea pe timp de noapte o sa fie sensibil imbunatatita.SPECIFICATII TEHNICE:
Se potriveste pe urmatoarele socluri : D2S ( fara modificari). Pot fii montate si pe alte faruri daca se fac mici modificari.
Voltaj : 12v - 24v, depinde de balast
Putere : 35-55w ( in functie de bec)
Lumina emisa: 3200-5000k lumeni ( in functie de bec)
Culoare : 3000k, 4300k, 5000k, 6000k
Garantie : 1 an

Pe aceste lupe se monteaza bec xenon H1

DIMENSIUNI LUPA:
Lungime total 125 mm
Latime 103mm
Inaltime 73mm
Diametru Lupa 3" Inch
Diametru suport lentila 80mm


PACHETUL CONTINE:
2 x Lupe bi-xenon (Lentila de sticla)
Cablajepentru conectarea la sistemul bi-xenon
Accesorii pentru fixare
Certificat de garantie

Montand aceste lupe nu trebuie sa faceti nici o modificare farului.  Nu trebuie sa taiati din oglinda sau sa faceti alte improvizatii. Acestea se print in locul bec-ului, cu manson de cauciuc pe partea din interior si cu surub in soclul bec-ului pe partea din exterior.


Dimensiune 3 inch
Soclu D2S
Lungime lupa 125 mm
Tip lupa Bi-Xenon
Angel Eyes Nu

Comentarii Comentarii (0)