Bricolaj

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-23 din 23 produs(e)

Deoarece securitatea a devenit una dintre cele mai importante aspecte din viata de zi cu zi, oferim o gama variata de camere de supraveghere, sistem de securitate sau videointerfon, pe care le gasesti in aceasta categorie. Pe langa acestea, mai gasiti si yale, electromagnet si lanterne LED.

Printre cele mai importante accesorii din gama sistemelor de securitate, se afla camera de supraveghere cu IP. Aceste camere functioneaza in retea si pot trimite imaginile inregistrate intr-o retea locala. Avantajele ei sunt: vizualizarea de la distanta, rezolutie video mai mare, trimitere si stocare de imagini oriunde, rezolutie si frame rate ajustabil si comoditatea de a avea mai putine cabluri.

Sistemele de securitate functioneaza pe acelasi principiu de baza pentru securizarea punctelor de intrare cum ar fi usile si ferestrele, precum si a spatiilor interioare ce contin obiecte de valoare. Indiferent de marimea spatiului sau de numarul de usi si ferestre sau camere de interior pe care un proprietar decide sa le protejeze, singura diferenta reala este data de numarul de componente de securitate instalate si monitorizate de panoul de control. Daca esti in cautarea unor gadgeturi care sa-ti securizeze locuinta, atunci cu siguranta le gasesti in aceasta categorie.