• Pret redus

Senzori de parcare Cartech CTK02

Senzori de parcare Cartech CTK02

SE002
Cartech
2016-02-25
78,99 LEI
63,19 LEI Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate
In stoc

Sistem de asistenta parcare Cartech CTK02

Acest sistem de asistenta este proiectat pentru a va asigura o parcare lipsita de griji, fara a mai avea evenimente neplacute.


Descriere

Senzori de parcare

Senzorii de parcare sunt in numar de 4 pentru o mai buna acoperire a spatelui masinii, astfel incat veti evita cand mai eficient obstacolele din timpul parcarii. Cei 4 senzori performanti va asigura o mai buna detectie a obstacolelor intalnite in timpul parcarii masinii.

 

Display- avertizare luminoasa si avertizare Sonora

Display-ul are un design elegant de mici dimensiuni ce asigura o buna pozitionare pe bord, pe oglinda masinii, sau in orice alta locatie pentru a fi cat mai accesibil soferului. Acesta emite o avertizare luminoasa colorata de la verde la rosu, unde verde inseamna ca va aflati in zona de siguranta iar rosu reprezinta pericol de coliziune. Indicatorul luminos al display-ului directioneaza stanga si dreapta.

Sistemul de senzori de parcare Cartech este prevazut si cu avertizare sonora, pentru o siguranta sporita. Sunetul o sa fie mai intens la apropiere si mai slab cand obstacolele sunt mai departe.

Avertizare Metrica

Ca o completare a avertizarilor luminoase si sonore, este avertizarea metrica. Aceasca apare pe display sub forma unor cifre ce indica distanta pana la obstacol, pentru un control sporit in timpul parcari. Distanta afisata este din 10 in 10 cm. Raza de actiune fiind de la 20m la 30cm.

Culoarea

Daca culoarea senzorilor nu este cea dorita, nu este nicio problema, senzorii pot fi vopsiti cu vopsea auto fara a le afecta functionalitatea si acuratetea. Se vor vopsi in culoarea masinii cu un strat de vopsea si lac de grosime normal. Astfel evitati aspectul inestetic in bara din spate.

Montaj

Sistemul de asistenta parcare Cartech este complet si usor de montat.

In pachet aveti inclus si capul special pentru bormasina, cu ajutorul caruia puteti gauri bara din spate a masinii. Cu ajutorul ei puteti monta senzorii conform manualului de utilizare inclus in pachet.

Urmatorul pas este instalarea unitatii centrale, va recomandam sa o fixati intr-un loc uscat ferit de caldura excesiva, umezeala, apa sau noroi. Cel mai indicat loc este portbagajul, firele de conectare le puteti monta sub capitonaj pentru a evita deteriorarea in timp.

Display-ul il puteti aseza oriunde pe bordul masinii, pe oglinda sau in orice loc astfel incat sa fie in raza vizuala a soferului. Display-ul se fixeaza cu ajutorul benzii dublu adezive incluse in pachet.

Specificatii tehnice:

  • Culoare senzori: Negru
  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Frecventa: 40KHz
  • Putere consumata: 1.3w-4w
  • Curent nominal: 20mA-200mA
  • Temperatura de functionare: -30C; +80C
  • Distanta de detectie: 30cm - 2m 
  • Dimensiune afisaj : 10x2 cm
  • Diametru senzori: 22 mm

Kit-ul Contine

4 x senzori parcare
Unitate de control
display LED
cabluri alimentare
burghiu pentru gaurirea barii

Manual de folosinta (Limba Romana)

 

Voltaj 12V
Diametru senzor 22 mm
Culoare senzori Negru
Afisaj Da
Model senzor Universal
Tip senzori Fata, Spate

Comentarii Comentarii (0)