Sistem Navigatie 9" X902D-ID Alpine - Iveco Daily

X902D-ID
ALPINE
8.849,00 LEI
cu TVA
Cantitate
In Stoc

Alpine introduce sistemul de generatie a doua Alpine Style pentru Iveco Daily, mai mic decat 2014 si fara sistem de navigatie de baza. X902D-ID dispune de un ecran tactil de 9", care este instalat offset pe tabloul de bord, pentru a fi atins perfect de pe scaunul soferului. Acest lucru faciliteaza vizualizarea si controlul hartilor de navigatie si a altor functii.

Sistemul ofera de asemenea sistem de navigatie iGo Primo NextGen cu harti TomTom. Mai presus de toate, beneficiati de 3 ani de actualizari gratuite ale hartilor si puteti introduce masuratorile si greutatea camperului dumneavoastra - astfel va vor fi propuse doar rute adecvate pentru locuinta dvs. mobila. Puteti instala cu usurinta baze de date suplimentare pentru camper pentru nevoile dvs. de camping. Modelul X902D-ID include, de asemenea, compatibilitatea Apple CarPlay si Android Auto.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de navigatie bun, usor de utilizat, usor de a ajunge de pe scaunul soferului si care are un afisaj mare - nu mai cautati.

Integrare perfecta a vehiculului cu componente premium. Performanta fara compromis!

Comentarii Comentarii (0)