Sistem Navigatie 9” i902D-DU Alpine – Fiat Ducato

i902D-DU
ALPINE
5.999,00 LEI
cu TVA
Cantitate
In Stoc

Alpine introduce sistemul de generatie a doua - Alpine Style pentru Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 si Peugeot Boxer 2. i902D-DU dispune de un ecran tactil imens de 9'', care este instalat offset pe bord pentru a fi atins perfect de la locul soferului. Acest lucru facilitează vizualizarea și controlul hărților de navigație și a altor funcții.

De asemenea, beneficiați de calitatea superioară a sunetului și opțiunile de reglare a sunetului cu acest sistem minunat. Sistemul oferă de asemenea sistem de navigație iGo Primo NextGen cu hărți TomTom. Mai presus de toate, beneficiați de 3 ani de actualizări gratuite ale hărților și puteți introduce măsurătorile și greutatea camperului dumneavoastră - astfel că vor fi propuse doar rute adecvate si specifice. De asemenea, puteți instala cu ușurință baze de date suplimentare pentru camper pentru nevoile dvs. de camping.

Modelul i902D-DU include compatibilitatea Apple CarPlay și Android Auto.Beneficiați si de calitatea superioară a sunetului și opțiunile de reglare a sunetului cu acest sistem minunat. Dacă sunteți în căutarea unui sistem de navigație bun, ușor de utilizat și care are un afișaj mare - nu mai căutați. L-ati gasit!

Integrare perfectă a vehiculului cu componente premium. Performanță fără compromis!

Comentarii Comentarii (0)