KIT de proiectoare (Lupe) H4 Bi-Xenon 3 inch tip Hella G5

KIT de proiectoare (Lupe) Bi-Xenon 3 inch tip Hella G5 H4

XL049
Suntop
Doriti becuri xenon?
Ornamente
379,99 LEI
cu TVA
Cantitate
In stoc

KIT de proiectoare (Lupe) Bi-Xenon H4 3 inch tip Hella G5

 

Descriere:

Kit-ul de proiectoare (Lupe) bi-xenon 3 inch sunt componenta cea mai importanta atunci cand vine vorba de modernizarea farurilor, dar si imbunatatirea focalizarii luminii puternice emise de kit-urile de xenon. Fara aceste lupe lumina data de kit-urile de xenon este doar imprastiata pe drum.

Tehnologia din spatele proiectoarelor utilizeaza pozitionarea precisa fascicolului pentru a determina claritatea luminii. Datorita claritatii lentilelor, lupele sunt mai luminoase fata de farurile traditionale cu oglinzi, dar si mai putin deranjante pentru ceilalti participanti la trafic.

 

Avantajele montarii lupelor Bi-xenon:

  1.        Unul din avantajele importante ale lupelor bi-xenon este focalizarea precisa. Reflectoarele eliptice din designul lupelor produc dispersia luminii mult mai precisa si reduc risipirea luminii.
  2.        Un alt avantaj important prezentat de lupele il reprezinta vizibilitatea mult mai buna pe timp de noapte. Pozitia obiectivului produce o lumina mai buna pentru sofat pe timp de noapte comparative cu farurile clasice
  3.        Cu lupele bi-xenon, aspectul farului se schimba complet, adaugand un plus estetic.
  4.        Referitor la aspectul lupei, nu exista un singur model de ornamente. Se pot alege dintr-o gama variata de ornamente, tinand cont de dimensiunea farului dar si de stilul propriu.
  5.        De asemenea, xenonul montat in faruri standard este deranjant pentru ceilalti participanti la traffic.

 

Compatibilitate:

Lupele bi-xenon 3 inch, se adapteaza atat pe faruri cu cele doua faze (faza lunga/scurta) pe acelasi bec cat si pe faruri cu becuri diferite pentru cele doua faze (faza lunga/scurta). In cazul lupei bi-xenon schimbarea de faze se face direct din lupa.

Lupele bi-xenon se pot adapta cu usurinta cu urmatoarele prinderi (socluri): H4 BI-XENON CU 2 FAZE.

Kit-ul de proiectoare (Lupe) 3 inch se potriveste pe majoritatea farurilor. Pentru a verifica compatibilitatea exacta cu farul este necesar sa se tina cont de dimensiunile farului, mai exat sa fie spatiu suficient in far pentru a introduce lupa.

 

Montaj:

Pentru montaj se tine cont de dimensiunea farului. Lupele bi-xenon se pot monta si pe faruri de dimensiuni mari dar si pe faruri de dimensiuni mai mici.

In cazul farurilor de dimensiuni mari se poate alege un ornament mai mare, care sa acopere oglinda, astfel incat aspectul sa fie unul cat mai placut. Ornamentele de 3 inch se pot adapta pe lupele de 3 inch cu ajutorul inelelor de centrare. Pentru farurile de dimensiuni mai mici se poate opta pentru un ornament de dimensiuni potrivite care sa acopere cat mai bine.

Montajul in cativa pasi simplificati:

  1.        Se dezlipeste sticla farului, incalzindu-l timp de 10-20 de min in functie de adezivul cu care este lipit farul.
  2.        Se pune lupa in interiorul farului si se prinde cu adaptoarele pentru soclul masinii si se strange cu piulita inclusa in pachet.
  3.        Se ataseaza ornamental ales
  4.        Se inchide farul si se sigileaza cu ajutorul masticului. Gasiti atat mastic special la noi cat si mastic universal in magazinele de bricolaj.

Specificatii tehnice:

Soclu bec: H4

Material lupa: sticla

Material corp lupa: metal

Material suport lupa: plastic

Lungime totala lupa: 140 mm

Lungimea partii care intra in far: 120 mm

Latime: 103 mm

Inaltime: 80 mm

Diametru lupa: 80 mm (3 inch)

Socluri compatibile: H4

 

Pachetul contine:

2 x Lupe bi-xenon 3inch tip Hella H4

1 x Controller de faza

2 x Ornamente (optionale)

Accesorii de prindere

 

Garantie produs : 1 AN

Dimensiune 3 inch
Soclu H4
Lungime lupa 140 mm
Tip lupa Bi-Xenon
Angel Eyes Nu

Comentarii Comentarii (0)