Modul de navigare NVE-M300P pentru Statii Media Mobile Alpine

NVE-M300P
ALPINE
1.859,00 LEI
cu TVA
Cantitate
In Stoc

Sistemul compact de navigatie NVE-M300P se integreaza cu gama Alpine Digital Media Digital, gama Mobile Media Station si monitoarele Alpine. Se potrivesc perfect cu monitoarele Alpine din unitatile centrale, oferind control senzorial si comenzi ale navigatiei direct de pe monitor. Alpine ofera si RUE-M300 care va permite sa conectati NVE-M300P la orice monitor Alpine, cu intrare pentru navigatie dar fara touch screen, si sa-l puteti controla.

NVE-M300P ofera o multitudine de varietati de update. Vine cu 43 de tari europene din vest si est si harta se poate extinde cu informatii de pe internet. De asemenea hartile se pot updata. Cand cumperi un dispozitiv nou NVE-M300P, exista posibilitatea aparitiei unei noi harti, dupa ce aparatul tau a fost produs. Dorim sa ne asiguram ca dumneavoastra veti porni la drum cu cea mai noua harta. Deci, daca o noua versiune a hartii tale este disponibila in termen de 30 de zile de la prima utilizare a aparatului, puteti descarca aceasta harta gratuit utilizand ' alpine.naviextras.com!

Retineti ca, pentru a beneficia de garantia ultimei harti, trebuie sa verificati daca aceasta este disponibila in perioada de 30 de zile, si aveti dreptul sa descarcati o singura harta gratuit. Retineti ca, cele 30 de zile sunt numarate dupa primul GPS fixat de pe sistemul de navigatie. Navigatie optionala pentru sistemele multimedia Alpine Harta cu acoperire pentru 43 de tari din Europa inclusiv Romania. Harta 2D si 3D. Procesor SIRF Titan (600MHz). Receptor GPS cu 12 canale. Memorie incorporata: 4 GB. Interfata UBS 2.0. Functie Auto Zoom. Receptor TMC High end si posibilitate de conectare pentru antena optionala KAE-500FM. Ghidare turn-by-turn. Dimensiuni unitate centrala: 85mm x 25mm x 110mm. Greutate unitate centrala: 265 g.

Acoperire pentru: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Former Yugoslav Republic of Macedonia, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithunia, Luxembourg, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City. Meniu si ghidare vocale in 30 de limbi: Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK), Estonian, Finnish, Flemish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian

Unitatea poate fi conectata la urmatoarele aparate: IVA-D300R/RB, IVA-D310R/RB, IVA-D100R/RB, IVA-D105R, IVA-D106R, iXA-W404R, iXA-W407BT, IVA-W200Ri, IVA-W202R, IVA-W205R, IVA-W502R, IVA-W505R, TME-M860 si TME-S370

Comentarii Comentarii (0)