Xenon

Sunt 103 produse.

Se afiseaza 1-40 din 103 produs(e)
Ornament Apollo 3 Ornament Apollo 3
  • Pret redus

Ornamente Apollo 3

Pret
Pret de baza 39,67 LEI -15,00 LEI
24.67 RON
0 1 2 3 4
Ornament BMW E46 Ornament BMW E46
  • Pret redus

Ornamente BMW E46

Pret
Pret de baza 39,67 LEI -15,00 LEI
24.67 RON
0 1 2 3 4

Orice detinator auto si-a dorit la un moment dat sa schimbe aspectul masinii sale, astfel ca, majoritatea recurg la diferite mijloace de imbunatatire a aspectului vizual al masinii. Printre cele mai indragite operatiuni de schimbare se afla montarea xenonului. Fie ca se doreste schimbarea instalatiei clasice cu o instalatie xenon doar din punct de vedere vizual, fie ca soferii aleg un kit de xenon mai puternic, de exemplu un kit de xenon de 55w, care sa sporeasca vizibilitatea si sa ofere o experienta placuta soferului, Xenonul se afla printre primele locuri ale produselor vandute pe site-ul nostru.

In principiu, noi recomandam montarea acestuia pe masini care sunt dotate cu lupe xenon, insa daca masina ta nu are, nu este nici o problema. In aceasta categorie vei gasi si kituri lupe xenon, cu tot cu ornamente pentru lupe.

Pentru cei care au deja o instalatie de xenon pe masina lor si doresc schimbarea unei singure componente a acesteia, avem o gama larga de becuri xenon H7, H1, H4 sau orice soclu ai nevoie, cat si de balasturi xenon. Droserele si becurile xenon se pot achizitiona si la bucata, iar pentru orice produs achizitionat, fie el kit de xenon, lupe xenon, drosere xenon sau becuri xenon primesti factura si certificat de garantie.

In aceasta categorie, gasesti si accesorii, cum ar fi adaptoare xenon pentru masina ta, pentru ca stim ca ele sunt un accesoriu indispensabil unor masini, deoarece nu se poate monta o instalatie de xenon fara acestea sau fara a face modificari.