Scule Auto

Sunt 72 produse.

Se afiseaza 1-40 din 72 produs(e)

Nu numai mecanicii pot avea nevoie de scule auto, ci ele se folosesc foarte des si chiar se recomanda folosirea acestora in gospodarie, deoarece au o larga utilitate. Chiar daca se presupun a fi scule auto, ele se pot folosi si in casa sau pe langa casa, de exemplu la repararea unei biciclete, strangerea suruburilor unui scaun sau repararea instalatiei de apa.

Cheia fixa este nelipsita din gama de scule a oricarui mester, putand fi foarte utila si in propria locuinta, accesibila oricui. De fiecare data cand apare o defectiune la masina, la incalzire sau la instalatia de apa, se poate apela la trusa.

Trusa de scule devine o achizitie din ce in ce mai populara in domeniul bricolaj. Ea este nelipsita unui mester, necesara in portbagajul unei masini si vitala in anumite profesii. Indiferent ca esti implicat intr-o astfel de profesie sau nu, ai nevoie de o cutie cu unelte pe care sa o folosesti in casa, pentru eventualele reparatii.

In aceasta categorie vei gasi scule auto de diferite dimensiuni si tipuri, cum ar fi: cheie tubulara, trusa de scule, cheie fixa, surubelnita si ciocan pneumatic.